[vc_row][vc_column width=”1/1″][td_block_slide category_id=”920″ limit=”10″ td_filter_default_txt=”All” autoplay=”5″ custom_title=”TV KØBENHAVN” header_text_color=”#ffffff” header_color=”#1e73be”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455632964184{margin-top: 20px !important;}”][vc_column width=”5/6″][vc_single_image image=”5519″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” css_animation=”right-to-left” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_button title=”WEBSITE FOR TV KØBENHAVN” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”none” size=”btn-mini” href=”https://tvkobenhavn.wpengine.com/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

TV København er et samarbejde mellem TV Frederiksberg, Etnic.dk og P.O.V. TV, der har til formål, at producere ikke-kommercielt regional TV fra, til og med borgerne i Københavns kommune.

TV København producerer tv-programmer med udgangspunkt i Region Hovedstaden, der henvender sig til lokale borgere med fokus på de politiske beslutninger, som har direkte betydning for deres hverdag. Programmer der henvender sig til lokale borgere med anden etnisk baggrund end dansk, programmer, der henvender sig til unge lokale borgere og programmer, der har fokus på lokale kulturelle aktiviteter.

TV København tilbyder borgerne i Københavns Kommune adgang til at producere og udsende programmer på tv-stationen, samt muligheden for undervisning i produktion af TV.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][td_block_16 category_id=”920″ sort=”popular” limit=”10″ custom_title=”MEST POPULÆRE PROGRAMMER” header_text_color=”#ffffff” header_color=”#1e73be” td_filter_default_txt=”All”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][td_block_16 category_id=”920″ limit=”10″ custom_title=”Nye programmer” header_text_color=”#ffffff” header_color=”#1e73be” td_filter_default_txt=”All”][/vc_column][/vc_row]