Vi tænker globalt og handler lokalt
– vi kalder det glokalt tv

TV København – tv, tæt på dig

TV København er en web-tv-kanal der streamer programmer fra Region Hovedstaden. Programindholdet har fokus på de lokale politiske, kulturelle, etniske og historiske forhold.

En del af programmerne har tidligere været vist på de analoge og digitale tv-kanaler Kanal København og Kanal Hovedstaden.

TV København er en fusion af de lokale tv-stationer TV Mosaik og TV Frederiksberg.

Du er velkommen til at dele vores programmer på de sociale medier.

Vores værter

Benny Haugshøj

Benny har siden 1998 produceret tv-programmer, der dækker Storkøbenhavn. Han har i mange år været aktiv deltager i den offentlige debat og han arbejder ivrigt for at TV København tager spørgsmål op der handler om nærdemokrati og lokalmiljø.

Samlet giver det det lokale et ganske andet perspektiv. Baggrunden er ikke alene den globalisering, der er foregået gennem de senere mange år, som har haft til følge at “verden er blevet mindre”.

Der er også tale om, at den danske samfundsstruktur er blevet ændret ved kommunalreformen, således at lokalområderne er blevet større.

Derved er de spørgsmål, der vedrører borgerne i lokalområdet rykket nærmere både kommunalbestyrelserne og Folketinget, samtidig med at regionsrådene er lokale/regionale med en økonomisk ramme, der er fastlagt af Folketinget.

Stig Ekman

Stig er engageret i lokaltv fordi det er vigtig at fortælle om de ting der vedrører folk for eksempel hvor og hvorfor tingene besluttes og hvordan det påvirker borgerne og deres lokalmiljø.

Stig har været aktiv i politik hele livet. Stig har i flere perioder være kandidat og siddet i Borgerrepræsentationen i København for Socialdemokratiet. Stig har produceret lokalradio i 6 år før han begyndte som programvært på TV København, i 2015.

Stig laver TV fordi det er vigtig at fortælle om de ting der vedrører folk i dagligdagen, hvor tingene besluttes og hvorfor.
Stig er ankermand på programmet Dialog – et interviewprogram hvor de inviterede gæster får lov til at tænke tanken til ende.

Mads Tobias Olsen

Mads har en baggrund fra filmverdenen og har siden 90’erne produceret og instrueret film og tv-programmer.

Mads producerer lokaltv for at formidle historier og problemstillinger, der normalt ikke får sendetid på de større kanaler. Mads er en engageret og alternativ græsrod, der holder med den del af befolkningen, som lever på kanten af samfundet.

Mads er stationens redigeringstekniker, fotograf og tekniske ekspert, samt ansvarlig for opdatering af kanalens Facebook side tager sig også af TV København’s tekniske problemer,.

Bliv frivillig på TV København

Som frivillig kan du medvirke til producere egne programmer eller hjælpe andre med at formidle deres idéer. Som frivillig har du også mulighed for deltage i en række projekter.
Skriv til os på tv@tvkobenhavn.dk hvis du interesseret.

Kontakt

Helgolandsgade 10, kld.tv.
1653 København V.
Tlf: +45 21 69 39 46
Mail: tv@tvkobenhavn.dk
CVR: 35183809
Ansvarshavende redaktør: Benny Haugshøj

Vedtægter